t Landuiterket Landuiterke

Landuiterke +


Onze leerkrachten van 't Landuiterke+

 

Landuiterke groep Uitstap Poperinge 3  

Bezoekje aan Doornik op vrijdag 3 oktober 2014

De Landuiterkeplussers maakten van deze mooie najaarsdag gebruik om nog eens een uitstapje te maken naar...Doornik: een prachtige, oude stad, zeker een bezoek waard. Wij genoten er alvast van.

Doornik 1 Doornik 2 Doornik 3

 

 

Drie Landuiterkeplussers steken een handje toe op zeeklassen van 17 tot 20 juni 2014 te Oostduinkerke

Zeekl1 zeekl2 zeekl3

 

Uitstap Hasselt op vrijdag 13 juni 2014

Vrijdag de 13de!! En toch vertrokken we voor een heerlijke dag 'Hasselen'. Hasselt is een echte 'smaakstad' en dat hebben we uitgeprobeerd.

Een bezoekje aan de Japanse tuin mocht niet ontbreken en met een prachtige zon erbij was het echt genieten. Nu gaan we ook de vakantie tegemoet en in september spreken we weer af , maar eerst gaan we met 3 'plussers' de zeeklassen vergezellen en een handje toesteken.

Hasselt 1 Hasselt2 Hasselt3

Uitstap Poperinge op vrijdag 25 april 2014

Met 't Landuiterke plus waren we deze keer in Poperinge. We hadden de zon mee en 't werd een leuke dag. Een stadswandeling(etje), een lekker etentje en dan een bezoekje aan het Talbotmuseum. We sloten af met 'a cup of tea'. Nog even binnen in het Hopmuseum en dag was weer omgevlogen. We hebben weer veel kunnen bijbabbelen en plannen maken voor een volgend uitstapje: een bezoek aan de stad Hasselt!

Uitstap Poperinge 4 Uitstap Pomeringe 5 Uitstap Poperinge Uitstap Poperinge 2

 

 

 

 

'Landuiterke plus was weer met 8 klaar voor een uitstapje naar Gent. Eerst wat cultuur, met een bezoek aan de tentoonstelling "Lang leve de TV". Daarna een etentje in de St. Pietersabdij en een leuke wandeling in de mooie stad Gent. Een volgende uitstap is al gepland!

Leve de tv 2 Leve de tv 3 Leve de tv 4

 

 "Onze plannen van een mooi dagje Brugge met een gids, die ons Brugge zou leren kennen met onze vijf zintuigen, viel in duigen door een treinvertraging.

's Morgens in het station van Denderleeuw werd het ons meteen duidelijk dat we er voor de middag niet zouden geraken.

Van de nood een deugd gemaakt en ....het werd een dagje Gent.

Gent 1 Gent 2 Gent 3

Een bootvaartje, een lekker etentje, een wandeling en wat bijpraten. Meer moet dat niet zijn voor de plussertjes!

 

Voorbereiding Kerstviering en Kerstmarkt op woensdag 18 december 2013

"Griet vroeg me onlangs of we met 't Landuiterke + een handje wilden toesteken voor de komende kerstmarkt. We gingen onmiddellijk akkoord en op vrijdag 25 oktober hadden we onze eerste werkvergadering. We gaan met z'n allen enkele vrijdagen knutselen en proberen leuke kerstversieringen te maken, die we dan te koop aanbieden op de kerstmarkt. We hopen op die manier een steentje bij te dragen en zullen ongetwijfeld enkele leuke namiddagen beleven. Wordt vervolgd..." Nelly

© Copyright 2021 | t Landuiterke | Realisation: Abusol | Sitemap | All rights reserved